Lars: har man som jeg selv, stor interesse i Fyn og navnlig Odense under besættelsen, så er denne bog noget af det bedste jeg har læst om emnet til dato. God fornøjelse.


Axel: Tonny var en mester i forklædning og en skarp modstandsmand, han er værd at læse om.

Jørn: Jeg har nu læst din og din morfars bog. Eller rettere; slugt den ! Jeg læser årligt en håndfuld bøger om krigen, personer, lokaliteter, landes hære, Hitler og hans regime, danske helte og outsidere m.m.
....jeg har dog været mere end almindelig opslugt af din bog.
Bogen er en alvorlig og fin beretning om mod og engagement i fælles kamp mod et bedre liv for alle men også en varm historie om mennesker og tillid til hinanden. Din bog er et læseligt og appetitligt bidrag til kampen mod det onde.

Karen: Dette blot for at fortælle dig, at min far, som jo fik din bog til sin 88 års fødselsdag, har fortalt mig, at han en aften ved 19-tiden satte sig for at læse i din bog.
Han blev fuldstændig opslugt af indholdet, og først klokken 1.30 lagde han bogen fra sig. På det tidspunkt havde han læst hele bogen.
Der var så mange begivenheder, som han genkendte, enten fordi han havde hørt om dem, eller fordi han havde været de steder, som I beskriver i bogen.

Når man er 88, har man jo ”alt”, og det er derfor svært at finde noget, som vækker virkelig glæde; men jeg kan love for, at det gjorde denne bog.

Leif: Jeg har med meget stor interesse læst din bog. Det er nogle dage siden, og nu kommer jeg i tanke om mit løfte om, at gi’ dig en tilbagemelding. Bogen er god og godt fortalt, som nævnt læste jeg den med stor – meget stor interesse. Du bruger en del tid i starten til at fortælle om din morfars start i Odense, jeg mangler noget om, hvad din morfar lavede i tiden efter krigens ophør. STOR tak for en god bog Tine

Dansk Biblioteks Center /Materialevurdering: Uddrag: Interessant personlig beretning om modstandsmanden Tonny fra Odense. Bogen er velskrevet og sproget flyder godt.

Jacob: Jeg har nu læst din bog, og det har været en FORNØJELSE at læse den. Hvor er den velskrevet, og om end med et alvorligt emne, også meget hyggelig. Jeg har virkelig glædet mig over bogen mens jeg læste den. Du kan af flere grunde være stolt af den.

Dorthe: Jeg har fået læst din bog og vil lige fortælle dig at den er fantastisk gribende og giver et rigtigt godt indblik i hvad alle de modige unge mennesker gik igennem og hvorfor de aldrig blev de samme mennesker igen og havde svært ved at tale om det, i hvert fald for min farfars vedkommende.

Jan: Fantastisk øjevidnebeskrivelse af en, der selv var en ret væsentlig del af modstandskampen genfortalt til barnebarnet.
Tak til Tine Bøgehøj for en velskrevet, faktuel, gribende fortælling, der burde læses af mange for at forstå denne tid.

Thomas: Hold nu kæft, hvor blev jeg rørt MANGE gange, undervejs, FLOT ære for BEGGE dine bedsteforældre… FLOT at DU, trods udfordringer, fik gjort bogen færdig; jeg er imponeret, jeg har nydt, og er blevet klogere, efter at have læst DIN bog. RESPEKT

Susanne: Jeg har nu haft den fornøjelse at læse bogen om Modstandsmanden Tonny fra Odense.

Det er utrolig spændende læsning fra en tid, som vi stadig hører en del om – men få af os har levet i.

Ifølge min opfattelse, giver bogen en god indsigt i en ung mands liv og gøren i en meget svær periode i Danmarks historien. Og det faktum, at den foregår i Odense – en del endda i det kvarter jeg bor i – gør den ikke mindre spændende :-)

Bogen giver en god indsigt i Modstandsbevægelsen i Odense under 2. Verdenskrig og de mange problematikker, som de mange involverede konstant blev udsat for. Personligt tror jeg ikke ret mange af os i dag ville kunne have levet under de forhold, som vi hører om – og det pres – men som ”Tonny”- Tines Morfar - udtaler sig om i bogen – så tænkte de ikke så meget over det dengang – det var mere noget man reflekterede over, da krigen var slut og man igen kunne begynde at leve et ”normalt” liv.

Der er mange navne og datoer at forholde sig til i bogen for os læsere, i og med at der var mange involverede i modstandsarbejdet dengang – og det kan virke lidt forvirrende – men I det store hele er det ikke noget man behøver at frygte, da det er den samlede historie, man skal forholde sig til. Men naturligvis er det noget, som har været vigtigt for ”Tonny” at bringe frem i sine erindringer.

Jeg har den dybeste respekt for de mange mennesker, der involverede sig i arbejdet for et frit Danmark dengang – hvoraf nogle af dem betalte den ultimative pris. Ingen tvivl – mange var mærkede for livet.